RÓLUNK

Hospital Hotel College (HHC) üzletágunkat kifejezetten a közületek (szállodák, panziók, kollégiumok, szociális intézmények, stb.) textilbeszerzési igényeinek kielégítésére hoztuk létre.

Célunk, hogy megbízható, segítőkész munkánkkal visszatérő, elégedett megrendelőink széles körét építsük magunk köré, ezért a munkafolyamataink során odafigyelünk az állandó minőségre, a folyamatos garanciára, amelyek az utánrendelések során az egyik legbefolyásolóbb tényezők. A bejövő árajánlatkérő leveleket maximum 48 órán belül megválaszoljuk, számunka a precizitás és a megbízhatóság megkérdőjelezhetetlen.

A magas technológiai színvonalnak, az évtizedes hagyományoknak, a szaktudásunknak és a széles körű tapasztalatainknak köszönhetően a kizárólagosan magyar tulajdonú vállalat által gyártott lakástextilek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A cég hatékony minőségbiztosítási rendszerének köszönhetően a felhasznált alapanyagok útja folyamatosan dokumentált, nyomon követhető és ellenőrizhető.

TERMÉKEINK

PAPLANOK ÉS PÁRNÁK

A választékban tollal, pehellyel, valamint egyéb szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák is szerepelnek, amelyek magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, jól bírják a többszöri (egyes termékek esetében akár 95°C-on történő) mosást és a magasabb fokú igénybevételt.

ÁGYNEMŰHUZATOK, LEPEDŐK

Többféle anyagösszetétel, széles méretválasztékban elérhető.

FROTTÍR ÉS WELLNESS TERMÉKEK

Törölközőink és fürdőköntöseink egyedi igények szerinti hímzéssel vagy beszövéssel is kérhetők. Hazánkban egyre több szálloda kezeli kiemelten a wellness szolgáltatások körét, ezért cégünk szintén fontosnak tartja az ezekhez szükséges termékek gyártását és forgalmazását.

EGYÉB TERMÉKEK

Matracvédőink és plédjeink a vendégek kényelmét szolgálják. Többféle méretben elérhetőek. Éttermi textíliáink, abroszaink és textilszalvéták széles választékát kínáljuk éttermeknek, hoteleknek.

TEKINTSE MEG TELJES KÍNÁLATUNKAT KATALÓGUSUNKBAN!

Letölthető az alábbi gombra kattintva!