Nemzeti Exportvédelmi Program

A NATURTEX KFT EXPORTFEJLESZTÉSE

Támogatók: Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.

Kedvezményezett: Naturtex Kft., 6728 Szeged, Cserje sor 9.

Nemzeti Exportvédelmi Program
Külpiacrajutási Támogatás

NATURTEX KFT.
A NATURTEX KFT. EXPORTFEJLESZTÉSE
KÜLPIACI MEGJELENÉS


A támogatás összege: 49.979.022 Ft

A projekt leírása: A Naturtex Kft. 100%-ban magyar, családi tulajdonú vállalkozás, megalapítása óta, több mint 30 éve dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Az induláskori 5 főből mára a hazai ágyneműiparban meghatározó szerepet betöltő, a piac közel felét uraló vállalat lett. Meghatározó hazai piaci jelenléte ellenére árbevétele mintegy 70%-át exporttevékenységéből nyeri, termékeit a világ több mint negyven országába exportálja.

A cég fejlődése szempontjából nagyon fontos a kiváló minőségű Naturtex termékek piacra jutásának elősegítése. Élve a pályázat nyújtotta lehetőséggel az alábbiak megvalósítását tűzzük ki célul:
– textilipari kiállításokon való részvétel Japánban, Dubaiban, Sanghajban és az Egyesült Államokban
– külpiacokon való piackutatás, piacpotenciál elemzése, marketing megjelenések

A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával a 01-KKM-EXPORTKOORD-2020 kódszámú projekt keretében nemzetközi kiállításon való megjelenése 4.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatást kaptunk. A projekt teljes költségvetése 6.704.976 Ft. A projektet a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatta.