AirPlus memory párna
airplus-memory-parna
airplus-memory-parna
airplus-memory-parna
airplus-memory-parna
airplus-memory-parna
Termékjellemzők
Fedőanyag
100% poliészter
Töltet
100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Szín
fehér, zöld paszpollal, 3D AirMesh betéttel
Moshatóság
csak a huzat
Kínálatunk
52x32 cm
normál
Termékleírás

A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé. Az új formatervezéssel kialakított párna íve tökéletesen követi a nyak és a váll vonalát.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Ajánljuk a memory párnák kedvelőinek, akiknek a kényelmes, egészséges párnaforma mellett a termék légáteresztő képessége is fontos.

Csak a párna huzata mosható!

Tanúsítványok
tuv