Egy kutatás szerint életünk mintegy egyharmadát ágyban töltjük, mégis egyre fokozottabb a társadalmi elvárás, hogy dolgozzunk többet, és ezzel párhuzamosan aludjunk kevesebbet. Pedig az alvás fontossága vitathatatlan!
Alvás közben az agy érzelmeket használ fel az érzelmi élmények feldolgozására, valamint a testi és lelki relaxáció erősítésére. Fontos a rendszeresség és mindenekelőtt a minőség.
A PENNY-ben most minden összegyűjtött 10 hűségpont után kedvezményesen vásárolhatod meg a kiválasztott minőségi NATURTEX ® terméket!
https://www.penny.hu/pont-errol-almodtal
Bemutatjuk a hűségpont akcióban részt vevő NATURTEX ® termékeket!
Vásárolj a PENNY-ben, gyűjtsd a hűségpontokat, és válogass a kiváló minőségű NATURTEX® termékek közül!
Pontjaidat 2022. április 13-ig válthatod be.
A BI-OME ® egy új, innovatív technológia, nagyon leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy garantálja az optimális frissességet és higiéniát mindenféle textília számára.
A jó alvás egyik titka ugyanis a megfelelő alváshigiénia, vagyis az egészséges alváskörnyezet biztosításában rejlik. Ennek hiányában álmatlanság léphet fel, ami az egyik leggyakoribb civilizációs betegség. Az átmeneti alvászavar néhány egyszerű szabály betartásával megszüntethető, azonban akik a mikrobákra vagy poratkákra allergiások, nekik komolyabb segítségre van szükségük. Számukra a BI-OME ® technológiával készült NATURTEX ® paplanok és párnák nyújthatnak hatékony megoldást.
A BI-OME ® kezelés során a káros mikroorganizmusokat deaktiválják, azaz megakadályozzák a textílián azok növekedését és elszaporodását, így sokkal tovább megmarad a paplan vagy párna frissessége. Ez az eljárás 100%-ban természetes és környezetbarát, nem káros a bőrre, nem vált ki semmilyen bőrirritációt. Ennek a technológiának a hatékonysága rendeltetésszerű használat mellett, 40°C-on mosva 20 mosásig igazolt. A BI-OME ® kezelt termékek megfelelnek a BI-OME ® minőségi szabvályoknak és kritériumoknak.