Kisfaludy Szállásfejlesztési Konstrukció – Naturtex Kft.

Engedje, hogy segítsünk!

Tisztelt Partnerünk!

Bizonyára Ön is értésült már a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukcióról, mely során Magyarország szállodái és panziói újulhatnak meg és mintegy 20%-os árbevétel növekedés várható a megújult szálláshelyeken.
A pályázatról bővebben a http://kisfaludyprogram.hu oldalon olvashat.

A Naturtex Kft. Hospital Hotel College (HHC) üzletága kifejezetten a közületeknél (szállodák, panziók, kollégiumok, szociális intézmények, stb.) felmerülő ágytextil-beszerzési igények kielégítésére jött létre. Speciális, erre a célra összeállított terméklistában kifejezetten a közületi elvárásoknak megfelelő termékek találhatók.
A panzióktól és vendégházaktól az 5*-os hotelekig mindenféle, eltérő minőségi igényeket ki tudunk elégíteni.
A paplanok és párnák magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, jól bírják a gyakori (egyes termékek esetében akár 95°C-on történő) mosást és a magasabb fokú igénybevételt.
A kínálatban szereplő termékméreteken kívül egyedi méretű párnák, paplanok, és az ezekhez tartozó huzatok gyártása is megoldható. A választékban ágyneműhuzatok, lepedők – többféle méretben és anyagösszetétellel -, valamint frottír törölközők, fürdőköntösök és a wellness-szolgáltatásokhoz szükséges termékek is szerepelnek.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Válassza a Naturtex termékeket, melyek a pályázati kiírásban szereplő tartalmi elemeknek maximálisan megfelelnek!
Kérje csomagajánlatunkat a kozulet@naturtex.hu címen!

A Naturtex Kft. csapata9