Kedves Látogató!

Köszöntjük a Naturtex Kft. honlapján!

Cégünk munkatársai több mint 30 éve dolgoznak azon, hogy a Naturtex Kft. termékei magas színvonalon biztosítsák az Ön egészséges alvását és intenzív éjszakai regenerálódását.

Egy kutatás szerint életünk mintegy egyharmadát ágyban töltjük, és szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha ennek az időszaknak a nagy részét alvással tölthetjük. A nyugodt, pihentető alvás legfontosabb feltétele az optimális körülmény és a jól megválasztott ágynemű. Az alvás lelki egyensúlyunk, valamint testi egészségünk kialakításában is döntő szerepet játszik. Aki jól alszik, frissen, újult erővel kezdi a napot, de mindannyian egyéni alvásszokásokkal rendelkezünk, így nem létezik egyetlen olyan paplan vagy párna, amely mindenkinek ideális lenne.

A választásban segít Önnek a Naturtex Kft., amelynek tollal- és pehellyel, gyapjúval valamint természetes- és műszálas szállal töltött termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak. Szortimentünk jelentős részét saját gyártású paplanjaink és párnáink alkotják, de a mintegy 700 féle, kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékünk között ágyneműhuzatok, ágytakarók, memory termékek és egyéb lakástextilek is megtalálhatók.

Weboldalunk célja, hogy vásárlóinknak hasznos és naprakész információt nyújtsunk cégünkről, termékeinkről, újdonságainkról valamint folyamatos akcióinkról.

Ismerje meg termékeinket, és válasszon igénye szerint!