Hotel/Gasztro

Naturtex.hu - Hotel, gasztró
Naturtex.hu - Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége A Naturtex Kft. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének szakmai társult tagja
Naturtex.hu - Naturtex Úszókupa A Naturtex Úszókupa névadó szponzora

Rólunk

Hospital Hotel College (HHC) üzletágunkat kifejezetten a közületek (szállodák, panziók, kollégiumok, szociális intézmények, stb.) textilbeszerzési igényeinek kielégítésére hoztuk létre.

Célunk, hogy megbízható, segítőkész munkánkkal visszatérő, elégedett megrendelőink széles körét építsük magunk köré, ezért a munkafolyamataink során odafigyelünk az állandó minőségre, a folyamatos garanciára, amelyek az utánrendelések során az egyik legbefolyásolóbb tényezők. A bejövő árajánlatkérő leveleket maximum 48 órán belül megválaszoljuk, számunkra a precizitás és a megbízhatóság megkérdőjelezhetetlen.

A magas technológiai színvonalnak, az évtizedes hagyományoknak, a szaktudásunknak és a széles körű tapasztalatainknak köszönhetően a kizárólagosan magyar tulajdonú vállalat által gyártott lakástextilek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A cég hatékony minőségbiztosítási rendszerének köszönhetően a felhasznált alapanyagok útja folyamatosan dokumentált, nyomon követhető és ellenőrizhető.

Naturtex.hu

Termékeink

Naturtex.hu - Paplanok és párnák

Paplanok és párnák

A választékban tollal, pehellyel, valamint egyéb szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák is szerepelnek, amelyek magas minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek, jól bírják a többszöri (egyes termékek esetében akár 95°C-on történő) mosást és a magasabb fokú igénybevételt.

Termékek
Naturtex.hu - Ágyneműhuzatok, lepedők

Ágyneműhuzatok, lepedők

Többféle anyagösszetétel, széles méretválasztékban elérhető.

Termékek
Naturtex.hu - Frottír és wellness termékek

Frottír és wellness termékek

Törölközőink és fürdőköntöseink egyedi igények szerinti hímzéssel vagy beszövéssel is kérhetők. Hazánkban egyre több szálloda kezeli kiemelten a wellness szolgáltatások körét, ezért cégünk szintén fontosnak tarja az ezekhez szükséges termékek gyártását és forgalmazását.

Termékek
Naturtex.hu - Egyéb termékek

Egyéb termékek

Matracvédőink és plédjeink a vendégek kényelmét szolgálják. Többféle méretben elérhetőek. Éttermi textíliáink, abroszaink és textilszalvéták széles választékat kínáljuk éttermeknek, hoteleknek.

Termékek
Naturtex.hu - Hotel Stars

Hotel Stars minősítés

A "Hotelstars Union" 17 európai ország által alkotott stratégiai társulás, amely egységes követelményekkel és szabályozással alakította ki a Hotelstars szállodaminősítési rendszert.

Bővebben

Tekintse meg teljes ajánlatunkat katalógusunkban!

Letöltés

Kérdése van? Árajánlatot kér?Várjuk megkeresését!

Amennyiben bővebb információra van szüksége, keresse kollégáinkat:

Bonifert Domonkos
+36 30 833 0162

Klambauerné Kiss Csilla
+36 30 685 4490

Lele Erika
+36 70 331 9332

Email elérhetőségek:
hhc@naturtex.hu
kozulet@naturtex.hu