Céglátogatás a Modern Mintaüzem Program keretében

A Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség által megvalósított Modern Mintaüzem Programnak a Naturtex Kft. évek óta aktív résztvevője, így 2024. április 24-én újból megnyitottuk kapuinkat és örömmel fogadtuk a hazai vállalkozások képviselőit egy nyílt napra.

A Modern Mintaüzem Program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások szervezeti megújulásának és technológiaváltásának elősegítése és támogatása. A versenyképesség javítása, a vállalkozói környezet és kultúra fejlesztése mind-mind pozitív hozadékai lehetnek a meghirdetett programnak.

 

A Naturtex Kft. örömmel csatlakozott ehhez a lehetőséghez, hiszen, mint egy Magyarországon sikeresen működő kkv, tisztában van vele a vállalatvezetés, hogy az út néha göröngyös lehet a siker felé és milyen hasznos tud lenni, ha segítséget nyújtanak egymásnak a vállalatok.

 

A 2024. április 24-én megrendezésre került vállalatlátogatás során lehetőséget teremtettünk a kkv szektor képviselői számára a modern termelési megoldásaink, a cég filozófiájának, működésének megismerésére. A látogatás során a résztvevők a gyakorlatban, eredeti környezetben ismerhettek meg technikai megoldásokat, alkalmazott módszereket, amelyeket a jövőben saját vállalkozásuk fejlesztése során tudnak hasznosítani.

 

Cégünk megismerése elsősorban az Ipar 4.0 iránt érdeklődő vállalkozások számára lehet érdekes, de természetesen a jövőben is szívesen várjuk majd bármely mikro-, kis- és középvállalkozás képviselőjét.