Vezetői képzés a Naturtexnél

A Naturtex-nél nemrégiben lezajlott "A vezetői szerep és gyakorlat" című képzés, Budai Máté nagyvállalati coach közreműködésével.

A program során kollégáink nem csak a vezetői szerep meghatározására és gyakorlására összpontosítottak, hanem olyan készségek fejlesztésére is, mint a megbízás, delegálás, mentoring és tanítás. A képzés érdekessége a gyakorlati megközelítés volt, amely sokkal több tapasztalatot és önismeretet biztosít, mint a hagyományos elméleti tréningek. Íme, egy kis betekintés a programba:

  • Reggeli bemelegítő gyakorlat: A napot vezetőink egy interaktív bemelegítővel kezdték, ahol a vezetői lét kihívásait és kérdéseit vitatták meg.
  • "Törzsfőnök választás" gyakorlat: Ez a dinamikus gyakorlat segített a résztvevőknek megérteni, mit vár el tőlük a csapatuk, és hogyan alkalmazhatják ezt a mindennapi munkájuk során.
  • Délutáni LEGO kihívás: A résztvevők egy vezető irányításával profitot hozó struktúrákat építettek, amely során valós vezetői kihívásokkal szembesültek.
  • Esetmegbeszélések és action learning: Az életből vett és könyvekben olvasott esettanulmányok segítségével vezetői dilemmákat elemeztek és a helyzetfüggő vezetés koncepcióját, mely a sikeres irányítás kulcsa lehet.

Köszönjük Budai Máténak, hogy inspiráló és átfogó képzést biztosított kollégáink számára!