Gazdag termékválaszték

Memory Green Tea párna

img_4663 memory-green-tea-parna

Termék jellemzők

  • Fedőanyag: 100% poliészter , 40 fokon mosható
  • Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab zöld tea kikészítéssel
  • Szín: fehér, neon
  • Moshatóság: csak a huzat
Kínálatunk
  • 50x30x9/6 cm

Termékleírás

A Green Tea memory párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást.  Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. A green tea kikészítésnek köszönhetően erősödik az immunrendszer és csökken a fáradtság. A zöld teát mintegy 4000 éve használják fejfájás, depresszió és más betegségek kezelésére.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minőségű, ergonómiai kialakítású párnát vásárolni. Azoknak is ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, valamint kedvelik a alacsonyabb párnákat.

Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával.

A  huzat levehető, 40 fokon mosható.

Kapcsolódó termékek

Tanúsítványok

tuv
logo-tuv logo-superbrands logo-facebook